Andere producties

Video-editing is een prachtig vak. Ik maak dan ook met plezier mooie producties voor mensen en/of bedrijven die video's nodig hebben. Hieronder enkele voorbeelden van producties die ik heb mogen maken.

Marlou van Leeuwen - bedrijfsvideo

Mijn eerste echte opdracht als freelance video-editor was voor Marlou van Leeuwen. Een coach die je help om jouw richting te vinden en je ware identiteit te ontdekken, om dit vervolgens met de juiste woorden te communiceren naar de buitenwereld. . Door haar ervaringen in verschillende expertises kan ze je geweldig helpen! Bekijk vooral de video links. En vergeet haar website niet te bekijken: Marlou van Leeuwen.

 

Pirates of the Caribbean - opening credits

Elke film en serie heeft op een manier opening credits. Denk hierbij aan de sequence van Game of Thrones, De gevouwen papieren bij Community en het Harry Potter logo waar de camera doorheen vliegt.
Ik heb een opening gemaakt ter ere van Pirates of the Caribbean.

 

 

A single man - unofficial trailer

'A Single Man' is een film die in 2009 is uitgebracht. De dramafilm gaat over een man die, door het verlies van zijn echtgenoot, depressief is en weinig uit het leven haalt. Ik heb dit in mijn versie van de trailer zo goed mogelijk naar voren geprobeerd te brengen.