Over mij

Hey, mijn naam is Jasper Slegtenhorst. Ik ben geboren op 12 oktober 1996 en woon in Hilversum. Ik ben in 2020 afgestudeerd aan de opleiding: SPECO Sportcommunicatie aan de Fontys hogeschool te Tilburg. Hier heb ik ook een minor Audiovisueel Storytelling gevolgd. Voordat ik deze studie volgde, heb ik een jaar Bio-Informatica gevolgd aan de hogeschool in Leiden. In 2015 heb ik mijn HAVO-diploma behaald op het Thorbecke Voortgezet Onderwijs in Rotterdam.

Mijn passie ligt voornamelijk bij het maken van video en film. Daarnaast schrijf ik teksten en ben ik graag creatief bezig. Ik heb al meerdere projecten gedaan voor de gevolgde minor. De korte documentaire: Money, die ik gemaakt heb in 2019, getuigt van mijn kunde in de programma’s Photoshop, After Effects en Premiere Pro. Mijn boek: Karases Kronieken; Vrog Aanval, laat goed zien dat ik om goed ben in het schrijven van creatieve teksten. 

Ik ben een echte doorzetter, erg flexibel en creatief. Verder ben ik communicatief sterk en visueel ingesteld. Ook ben ik erg nieuwsgierig en leer ik graag nieuwe dingen en vaardigheden.

 

 

Over mij

Bedrijf

De passie die ik heb voor het maken van film en het schrijven van teksten en boeken wil ik inzetten om andere mensen te helpen. Dit kan bijvoorbeeld door het maken van bedrijfsvideo's en het schrijven van korte (web)teksten, maar ook door fotografie en diverse andere manieren. Om dit te kunnen doen ben ik dan ook mijn eigen bedrijf gestart. Ik ben als freelancer actief met filmen, editen en eventueel fotografie. Ook schrijf ik korte teksten voor websites en kan ik bij andere klussen helpen.

In oktober 2022 heb ik mij eindelijk ingeschreven bij de KVK en ben ik officieel begonnen.

Interesse? Neem dan vooral een kijkje op de rest van mijn website!

MISSIE

Mijn missie is om door middel van mijn producten ((bedrijfs)films, series, documentaires (web)teksten en boeken), mensen een fijne ervaring te geven en hiermee particulieren of bedrijven te kunnen helpen. Ook wil ik de mogelijkheid bieden om even uit de echte wereld te ontsnappen. Ik heb zelf heel veel gehad aan boeken, series en films en wil dit graag doorgeven aan anderen.

 

 

VISIE

Het maken en het kijken van een video, evenals het lezen van teksten, moet voelen als iets leuks. Ook bij bedrijfsvideo's en (web)teksten is dit het geval. Hoe leuker het is om te kijken of lezen, des te beter blijft iets hangen en krijg je interactie.